Şirketimiz üzerinden güvenilir bir şekilde ukash kart satın alabilirsiniz. Firmamız 2007 yılında kurulmuştur ve faaliyet alanları sadece ön ödemeli kartlardır. Bu ön ödemeli kartlar yardımı ile internet üzerinden dilediğiniz internet sitesine güvenli bir şekilde ödeme gönderebilirsiniz. İnternet sektörünün çok hızlı geliştiği dünyamızda sanal olarak tüm sınırlar kaldırılmıştır. Dünyanın bir ucundaki firmadan internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Bu sistemin adı ön ödemeli kartlardır. Ön ödemeli kartlar arasında ise en popüler olan ise ukash karttır. Bu kart ile alışverişlerinizde kimlik ve kredi kartı bilgisi vermenize gerek kalmadan saniyeler için ödeme gönderebilirsiniz veya aynı şekilde ödeme talep edebilirsiniz.

Firmamız satışlarını internet üzerinden yapmaktadır. Mevcut düzenli bir satış noktası bulunmamaktadır. Fakat internet üzerinden Türkiye' nin 4 bir noktasına ukash bayilik hizmeti vermektedir. Sizde bayiimiz olmak istiyorsanız hemen sitemizin sağ tarafında bulunan canlı destek bölümüne tıklayarak operatörlerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ek olarak Türkiye cumhuriyeti yürütmeliklerine uygun ukash kart satışı yaptığımız için sitemiz üzerinden yapacağınız tüm alışveriş de adınıza fatura kesilmektedir. Bu faturayı dileyen müşterilerimiz adınıza kargo ile gönderilmektedir. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine her zaman kaliteli ve güvenli hizmet sunan firmamız sizin için sürekli çalışmaktadır. Haftanın yedi günü günün 21 saati satış bölümümüz aktif olarak hizmet vermektedir.

Ukash kart satın almak istiyorsanız çeşitli ödeme yöntemlerimizden birini kullanarak satın almak istediğiniz ukash kart miktarının ücretini bizlere göndermeniz gerekmektedir. Fiyat listemiz sürekli günceldir. Günlük Euro kuruna göre güncellenmekte olup her hangi bir şekilde Euro kurunun artması veya düşmesi durumunda fiyatlarımız otomatik olarak güncellenmektedir. Ödeme yöntemlerimiz kredi kartı, banka havalesi ve bankamatiklerden güvenli bir şekilde ödeme gönderebilirsiniz. Kredi kartı işlemlerinizde firmamız sizden direkt olarak kredi kartı bilgilerinizi istememektedir. Şirketimiz kredi kartı ile ukash kart satışlarını aracı site kullanarak yapmaktadır. Aracı siteden ilk defa alışveriş yapıyorsanız işlem süreniz 15 dakika sürmektedir. Kredi kartı doğrulama işleminden sonra bütçenize en uygun ukash kart siparişini verebilirsiniz. Sipariş işleminden sonra bizlere ürün numarası ve sipariş numarası operatörlerimize iletmeniz gerekmektedir.

Site İçi Arama

ukash canlı yardım

Sosyal Ağlar

Google Plus ukash Ukash Facebook Ukash ukash Ukash Weebly Ukash Tumblr Hepsi Ukash ukash Ukash Twitter RSS Feed ukash