Sitemiz üzerinden ukash alma işlemlerinizi güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Alanında uzman operatörlerimiz ile birlikte sizlere 7 gün 21 saat hizmet vermekteyiz. Şirketimizin 12 farklı bankada ticari hesabı bulunmaktadır. En hızlı bir şekilde ve en ucuz şekilde kart satın almak istiyorsanız havale yöntemi ile satın alabilirsiniz. Eğer bir bankada hesabınız yoksa bizlere bankamatik üzerinden para yatırarak ücret gönderip ukash kart satın alabilirsiniz. Bankamatiklerde yapacağınız işlemlerde banka hesabınız olmasına gerek yoktur. Bankamatiklerden ukash için para yatırmak için tek şart Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmanız yeterlidir. Eğer ödemenizi bankamatiklerden yapacaksanız kimliğiniz ve cep numaranız yanınızda olması gereklidir. Bu bilgiler yanınızda olduğu zaman ATM’den ücret gönderebilirsiniz. Eğer daha önce bankamatikten işlem yapmadıysanız canlı destek üzerinden veya iletişim bölümümüzden yardım alabilirsiniz.

Bankamatik başına geçtiğiniz zaman ATM’ nin para yatırma haznesi olup olmadığına bakmanız gerekmektedir. Eğer para yatırma haznesi yoksa ödeme gönderemezsiniz. Ana menüden karsız işlemlere tıklayarak banka hesabı numaramızı ve kişisel bilgilerinizi girdikten sonra paranızı yatırabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bankamatikler işlem başına 1 TL ile 10 TL arasında işlem ücreti almaktadır. Bu işlem ücretleri bankadan bankaya değişmektedir. Eğer eksik tutar gönderirseniz ukash kartınız size teslim edilmemektedir. Ücretinizi tamamlayana kadar kod temini yapamazsınız. Her zaman satın almak istediğiniz ukash kart fiyatının üzerine ATM ücretini de ekleyerek ödeme gönderiniz.

Bankamatikler tarafından verilen fişler mutlaka işlem sonuna kadar saklamanız gerekmektedir. Operatörlerimiz sizden fiş numarasının üzerindeki bazı bilgileri sizden istememektedir. Bu bilgileri veremediğiniz takdirde işlem süreniz oldukça uzamaktadır. Ayrıca bazı durumlarda da ödemeniz gözükene kadar ukash kod numaranız size teslim edilemez. Ancak internetten havale işlemlerinde bunlara gerek yoktur fakat havale ile ödeme yaparken açıklama kısmına daima isim ve soy isim yazmanız gerekmektedir. Bu bilgiler haricinde bir bilgi yazdığınız zaman ödemeniz iptal edilerek ücret iadesi yapılmaktadır. Bunun için oldukça dikkatli davranmanızı öneriyoruz. Eğer konu hakkında daha detaylı bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız ukash müşteri hizmetlerimize bağlanarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Site İçi Arama

ukash canlı yardım

Sosyal Ağlar

Google Plus ukash Ukash Facebook Ukash ukash Ukash Weebly Ukash Tumblr Hepsi Ukash ukash Ukash Twitter RSS Feed ukash