Firmamız tarafından satılan tüm kartlar tamamen resmi ve ucuz ukash olarak geçmektedir. Piyasadaki diğer sitelere bakacak olursak firmamızın fiyatları daha uygundur. Bunun nedeni resmi bir bayi olduğumuz için aracı site veya aracı kurumlardan kart temin etmediğimiz için. Ukash’ ın genel merkezinden temin ettiğimiz kodlar tüm internet sitelerinde sorunsuz bir şekilde geçmektedir. Kodlarımızın hepsi global olarak 633718758 ile başlamaktadır. Sitemiz üzerinden kart işlemlerinizi güvenilir bir şekilde yedi gün yirmi bir saat yapabilirsiniz. Alanında uzman operatörlerimiz ile birlikte sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmaktayız.

Ödeme seçeneklerimiz de oldukça geniştir. Bizlere kredi kartı, havale ve bankamatikler üzerinden ücretlerinizi gönderebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey müşteri kaydınızın oluşmuş olmasıdır. Müşteri kaydınızı oluşturabilmemiz için bizlere Türkiye cumhuriyeti vatandaşlık numarası, doğum yılı, isim soy isim ve güncel telefon numaranızı bırakmanız gerekmektedir. Bu bilgiler tamamen kontrol amaçlıdır ve sizi onaylı müşteri konumuna getirmektedir. Onaylı müşteri olduğunuz zaman ukash kart kampanyalarından yararlana bilirsiniz. Firmamız bazı hafta sonları ve belirli günlerde kayıtlı olan müşterilerine kısa mesaj ile kampanya fiyatlarını göndermektedir. Ayrıca bu ukash kampanyalarından sadece kayıtlı olan müşterilerimiz yararlanmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için konuşmalarınız ve yazışmalarınız kayıt altında tutulmaktadır. Daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Sitemizdeki fiyatlarımız havale fiyatlarına baz alınarak yayınlanmıştır. Kredi kartı ve bankamatiklerden gönderilen ücretlerde komisyon ve işlem ücretlerini satın alacağınız ukash kart fiyatın üzerine ekleme yaparak yatırmanız gerekmektedir. Aksi durumda hesabınıza eksik tutar göndermeyiniz. Bankamatik ücretleri 1 TL ile 10 TL arası değişmektedir. Bu tutarlar bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Şuan için ATM’lerinden ücret almayan tek banka ziraat bankasıdır. Bu banka’dan yapacağınız işlemlerde kesinlikle banka ücret almamaktadır. Daha detaylı bilgi almak için yardım bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kredi kartı ile ukash işlemlerinizde firmamız aracı site kullanmaktadır. Bu aracı sitenin uyguladığı komisyon ücretlerinin şirketimiz ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Kredi kartınız ile nasıl kart alacağınızı bilmiyorsanız hemen canlı destek hattımıza bağlanıp detaylı bilgi alma şansına sahipsiniz.

Site İçi Arama

ukash canlı yardım

Sosyal Ağlar

Google Plus ukash Ukash Facebook Ukash ukash Ukash Weebly Ukash Tumblr Hepsi Ukash ukash Ukash Twitter RSS Feed ukash